Manicure

Een manicure behandeling is een behandeling voor de handen maar vooral de nagels.

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotion. Bij de nagel wordt de nagelriem terug geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode cellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen kunstnagels of natuurlijke nagels gelakt worden.

Spa pedicure

Pedicure behandeling bestaat uit het reinigen, knippen en vormgeven van nagels en nagelriemen. Dode huidcellen verwijderen en schrubben van de gehele voeten. De basic pedicure zal worden afgerond met een ontspanningsmassage met voet crème.

 Kunstnagels

Voor wie zijn eigen nagels niet mooi genoeg vindt, zijn er kunstnagels. Bij Lly Nails wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten, zowel voor wat betreft de tips als de poeders, vloeistoffen, kwasten, crémes en vijlen. Tips zijn er in verschillende kleuren: naturel, French (met een witte rand), parelmoer, glitter of met kleuren.

De afwerking kan op verschillende niveaus: met acryl, gel of solar. 

 Gellak  

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het resultaat mag er zijn: prachtige nagels met een sublieme glans, die er minimaal 14 dagen fantastisch uit zien.
– verstevigt de eigen nagel en beschadigt deze niet
- is eenvoudig en snel aan te brengen
- droogt onder een UV lamp en is dan direct droog en uitgehard
- is eenvoudig te verwijderen met een speciale remover


 Nagel lakken

Het lakken van de nagels is zeer nauwkeurig werk. als dit perfect moet, dan zit je absoluut goed bij de nagelstylistes van Lily Nails.

Nail art

Nail art is een creatieve activiteit om nagels aantrekkelijker te maken. Het is een soort van kunst. Ook is een soort mode activiteit met betrekking tot manicuring. Nail art kan met ready-made designs gedaan worden of zelf ontworpen door de nagelstyliste.

3D designs, air brush zijn varianten van nail art designs.